antiVirale

Zile bogate în evenimente la Peștișani. Salvamont, invitație surpriză pentru turiști

Ziua Salvamont va fi sărbătorită la Peștișani, în cadrul Festivalului de Artă ”Film în Sat”. punerea la dispoziția celor care vor dori, a unor echipamente medicale cu care se pot măsura tensiunea arterială și nivelul de oxinerare a creierului.

”Vă așteptam cu drag să sărbătorim Ziua Salvamont România, începând cu ora 17,  la Pestisani, unde o să va prezentăm echipamentele de intervenție ale salvamontiștilor gorjeni,  dronele aero și subacvatice, targile, detectorul subacvatic, mașinile și ambulanțele Salvamont,  câinii de salvare, echipamentele de vizionare cu infraroșii și termoviziune și multe alte echipamente de ultimă generație și de înaltă tehnologie, unele unice în România. 

De asemenea, vom avea instalat un cort medical în care văputeți măsura gratuit  tensiunea și oxigenarea sângelui cu echipamente medicale performanțe din dotarea salvamontiștilor gorjeni.

Consiliul Județean - Gorj și Salvamont Gorj, va așteaptă la Ziua Salvamont România eveniment derulat în cadrul Festivalului "Film  în sat ", a transmis președintele Salvamont, Sabin Cornoiu.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: