Social

Vulturii Fărcășești au promovat în Liga a III-a

 

Vulturii Fărcășești va reprezenta județul Gorj în Liga a treia din România în sezonul viitor. Echipa antrenată de Costel Andriucă a câștigat și jocul retur al barajului pentru promovare, cu Viitorul Severin.

Echipa din Fărcășești s-a impus cu 3-2 după ce în primul meci s-au impus categoric la Pristol, 1-5. Gazdele au întors scorul de la 0-2. Pentru vulturi au marcat Gruia, Berescu și Preoteasa. Promovarea reprezintă o nouă premieră pentru echipa din Fărcășești, după ce a câștigat pentru întâia oară titlul județean în acest an. Antrenorul Constantin Andriucă a vorbit despre această performanță, dar și despre șansele sale de a rămâne la formația campioană.

Andriucă anticipează un sezon greu pentru vulturi, deoarece pentru club va fi o experiență nouă. „O să fie greu, pentru că ei nu știu ce înseamnă Liga a III-a. Este și în funcție de antrenorul cae o să vine. El își face planurile ș ice au de făcut. Din câte am înețeles jucătorii care sunt acum, probabil, vor rămâne la Liga a IV-a, pentru că nu vor mai ține echipă la Liga a V-a și vor ține una la Liga a IV-A. Nu știu ce se va întâmpla, pentru că nu am avut o discuție cu conducerea administrative. Dar săptămâna asta urmează să stabilim ce vom face.“

Gilortul Târgu Cărbunești este singura echipa din Gorj care mai activează în eșalonul al III-lea din România după sezonul 2023-2024.

 

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: