Social

Vrea să extindă rețeaua de gaze pe programul ”Anghel Saligny”

Programul ”Anghel Saligny” înseamnă pentru comune investiții de patru milioane de lei, pentru orașe - șapte milioane, iar pentru municipii reședință de județ - 43 de milioane de lei.

Sume ridicole, care nici pe departe nu pot asigura dezvoltarea României. Primarul din comuna gorjeană Bălești, Mădălin Ungureanu, a explicat că 4 milioane de lei ajung doar pentru 7-8 kilometri de asfalt sau 4-5 kilometri de rețea de canalizare.

România are nevoie de un ritm de dezvoltare mult mai alert pentru a ajunge din urmă alte țări ale Uniunii Europene.”Cu acești bani nu știu dacă poți să faci o infrastructură rutieră, o infrastructură de canalizare”, a spus Mădălin Ungureanu. “Cu patru milioane de lei poți să faci ceva, dar nu mare lucru”, a spus primarul din Bălești.

Acesta crede că trebuie să se țină cont și de populația fiecărei localități. Ungureanu a spus că va aplica pe programul ”Anghel Saligny” atât pentru asfaltarea unui drum comunal, cât și pentru extinderea rețelei de gaze naturale în partea de nord a comunei, mai exact în satele Tălpășești, Găvănești și Stolojani.

Vizualizări: 2,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: