Politică

Vot în trei duminici la rând. Cum vede un primar din Gorj această situație!

Trei duminici la rând, în noiembrie și în decembrie, românii vor ieși din nou la vot. Unul dintre primarii cu ștate vechi din județul Gorj și reales cu un vot covârșitor, Gheorghe Epure, admite că alegătorii s-ar putea sătura de mers la vot de trei ori la rând, dar e important să-și exercite dreptul la vot pentru că fiecare tur de scrutin are importanța sa. 

 

 

E clar însă că prezența la vot nu va fi la fel de ridicată la ca alegerile locale, dacă e să luăm în calcul ultimele scrutine.

“Se satură oamenii de alegeri dacă e să privim din punctul nostru de vedere, de jos. Dacă e să privim din poziția cea înaltă, sunt interese de a menține coaliția, în primul rând, și cred că de aceea s-au făcut și compromisurile. Eu am salutat această coaliție pentru că, în ultimii ani, nu au mai fost acele huiduieli sau schimbări rapide de Guvern sau miniștri sau anumite portofolii. Stabilitatea e benefică pentru dezvoltare”, a declarat primarul din Polovragi, Gheorghe Epure, la Radio Accent. 

Românii sunt așteptați din nou la vot anul acesta în 24 noiembrie-primul tur al prezidențialelor, 1 decembrie-alegerile parlamentare și 8 decembrie turul al 2-lea al scrutinului pentru președintele României.

Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: