Social

Vor să se mute la țară. Târgujienii caută case și terenuri pe lângă oraș!

Târgujienii sunt tot mai interesați de casele și terenurile din localitățile aflate în apropierea municipiului Târgu Jiu. În topul preferințelor se află localitățile care se află chiar lângă oraș și care oferă toate condițiile: infrastructura rutieră, canalizare, rețea de apă potabilă și, în unele cazuri, gaze naturale. 

 

 

Pentru că există cerere destul de mare prețurile la terenuri, în localitățile de la marginea municipiului Târgu Jiu, au urcat simțitor.

„Localitatea Bălănești este într-o dezvoltare continuă, mă refer la infrastructură, unde, în mare parte drumurile comunale sunt reabilitate, dar și la introducerea sistemului de canalizare și alimentare cu apă. În acest context, cu toate aceste utilități, terenurile și casele din localitatea noastră au început să fie la mare căutare. Suntem o localitate ca și componentă a municipiului reședință de județ și fiind aproape de oraș foarte mulți oameni se interesează de zona noastră. În ceea ce privește prețurile, pot să vă spun că acestea variază, de la 2 euro pe mp până la 40 de euro”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul comunei Bălănești.

Vizualizări: 2,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: