Politică

Virgil Popescu se simte hărțuit. „Groparul CEO” amenință cu judecata

 

Fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu, actual europarlamentar, se simte hărțuit de senatorul PSD Daniel Zamfir, dar și de liderul AUR. ”Groparul CEO” spune, cu mare tupeu, că ”oricine are dreptul să-și apere reputația” așa că îl va da în judecată pe ”detractorul” său, Daniel Zamfir. Iată replica senatorul Zamfir:

”Aflu acum că Virgil, Virgil Popescu, sinistrul ministru al Energiei, s-a săturat de mine că tot zic rele despre el și s-a hotărât să mă dea în judecată.

Virgile, dacă ești om de onoare, nu dai înapoi! 

Ar fi cea mai bună ocazie să aflăm multe din matrapazlacurile tale, nu numai de ce ai renunțat la plafonare și ai decis tu să liberalizezi prețul la energie imediat ce ai ajuns ministru când ai îmbogățit peste măsură pe unii și ai falimentat zeci de mii de companii românești și ai sărăcit milioane de români.

Ai fost vătaf peste domeniul energetic, Virgile! 

Ai făcut ce ai vrut pentru ține, stăpânii tăi și prietenii tăi!

Ai dat ordin, de exemplu,  să i se dea enegie electrică de vreo 2 milioane de lei firmei AURORA TRUST SĂ a  prietenului tău, Alin Udriște din Mehedinți, pe care l ai și pus pe lista PNL la Camera Deputaților, firma aflată în insolvență, care, bineînțeles, n-a mai achitat niciodată.

Și asta e doar un mizilic de-al tău. Cum mizilic e și că te-ai pricopsit cu vreo șapte benzinării de la OMV.

Îți promit că de luni studiez de-a fir a par raportul Curții de Conturi, că să mă apar, nu?

Keep în touch, Virgile!”

Vizualizări: 1,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: