Politică

Vîlceanu: Lumea nu știe adevărul despre conflictul cu Roman!

Deputatul Dan Vîlceanu a vorbit despre conflictul care a șocat o țară întreagă. Fostul lider al PNL Gorj s-a bătut la propriu cu colegul său din Parlamentul României, iar Florin Roman i-a făcut acestuia plângere penală. Vîlceanu nu este mândru de fapta sa și afirmă că a învățat ceva din această experiență pe care nu o va mai repeta. 

 

„Eu nu am dorit să vorbesc despre lucrurile acestea, iar lumea nu știe adevărul despre ce s-a petrecut în acel moment. Este un incident pe care aș vrea să-l las în urmă și să asigur pe toată lumea, inclusiv pe mine, că am învățat din acest lucru și nu se va mai întâmpla niciodată. Este cel mai important acest lucru. Nu am câștigat nimic! El are temperamentul lui, unii sunt mai colerici, alții mai calmi. Eu cred că, în cazul meu, surpriza pentru toată lumea a fost că mă cunoșteau ca pe un monument de răbadare și calmitate”, a anunțat Dan Vîlceanu. 

 

În urma acestui incident, Dan Vîlceanu a fost sancționat de Comisia Juridică din Camera Deputaților cu reținerea a 50% din salariu timp de șașe luni și diminuarea timpului de vorbire la doar 10 secunde, în plen, timp de trei luni. 

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: