Social

Victorie fără emoții pentru juniorii 2 CSM Târgu Jiu împotriva LPS Târgu Jiu

Echipa de handbal masculin Juniori 2 a CSM Târgu Jiu, aflată în premieră la acest nivel juvenil, a debutat cu dreptul în Campionatul Național, după ce a trecut de LPS Târgu Jiu. Echipa pregătită de Vali Popescu s-a impus cu 45-32, la pauză 22-12. Robert Guran a fost cel mai bun marcator al CSM Târgu Jiu, cu 13 goluri. 

A fost spectacol în Sala Voievod Litovoi, cu CSM Târgu Jiu care a marcat 45 de goluri la prima partidă oficială în Campionatul Național Juniori 2. La acest nivel juvenil este o premieră pentru secția de handbal a clubului nostru, fiind primul sezon în care CSM Târgu Jiu are echipă la juniori 2. În prima fază a competiției, CSM TârguJiu a fost repratizată în Seria C, din care mai fac parteCSS Râmnicu Vâlcea, CSS Caracal, CSS Drobeta TurnuSeverin, CSU Pitești și LPS Târgu Jiu. 

În prima etapă, CSM Târgu Jiu a dat peste LPS TârguJiu, care a avut calitatea de gazdă la acest meci, dar nu a putut face față iureșului ofensiv declanșat de echipa pregătită de Vali Popescu. Elevii săi au dominat categoric meciul. Doar primele 5 minute ale meciului au fost ceva mai echilibrate, când tabela arăta 3-3. Treptat, jucătorii luiVali Popescu au preluat inițiativa și și-au mărit constant diferența pe tabelă.

A fost 22-12 la pauză. Repriza secundă a continuat tot cu CSM Târgu Jiu la cârma jocului, care a ajuns la cota 45 de goluri marcate la debutul în campionatul juniorilor 2. Vali Popescu a fostextrem de mulțumit de modul în care elevii săi au abordat meciul de debut. 

Vali Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori 2: ”Sunt foarte mulțumit de atitudinea băieților, care au respectat câteva lucruri pe care le-am stabilit și așa am reușit să controlam jocul de la început până la sfârșit. Au muncit foarte mult, au avut determinare, și au arătat pe tot parcursul jocului plăcerea de a juca”.

LOT CSM TÂRGU JIU JUNIORI 2: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Mario Stancu 2g, Ianis Penescu 2g, Andrei Mornea 1g, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete1g, Dumitru Anghel 4g, Mihai Ularu, David Honcioiu 9g, Mihnea Ciobanu, Luca Hortopan 3g, Vlad Călinoiu 2g, Robert Guran 13g, Narcis Popescu 1g, Cătălin Popescu 7g. 

 

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: