Politică

Viceprimarul Gabriel Coica explică problemele vechii conduceri a Teatrului “Elvira Godeanu” 

Actualul viceprimar din Târgu Jiu, Gabriel Coica, candidat pentru funcția de primar din partea celor de la SOS România, a relatat într-o emisiune la GorjOnline cauza demiterii fostei conduceri a Teatrului “Elvira Godeanu.”

În timpul mandatului său de viceprimar, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” s-a confruntat cu un scandal al foștilor manageri, care după ce au fost prinși făcând ilegalități au fost schimbați din funcții. Coica afirmă că fostul manager s-a înconjurat de oameni nu tocmai bine intenționați, astfel fiind comise mai multe ilegalități la instituția respectivă. „ Domnul Brehuță a făcut niște greșeli la modul că s-a lăsat condus de niște oameni care nu-și aveau locul în instituție în primul rând. Sub perioada dumnealui de management s-au comis mai multe ilegalități. Am depistat foarte multe nereguli. Înainte, domnul Brehuță și doamna contabil șef refuzau efectiv să aibă un dialog cu mine. Am trimis solicitări să mi se pună la dispoziție documente și de fiecare dată primeam răspunsuri că nu au timp și așa mai departe”, a spus Coica. 

Derapajele vechii conduceri a Teatrului “Elvira Godeanu” au dus la deschiderea mai multor dosare penale, prejudiciile fiind dovedite în unele dintre ele. De aici și “deranjul” unora pe noua conducere a instituției, actualul manager Mariana Ghițulescu fiind cea care a stat la baza mai multor sesizări, în urma neregulilor descoperite.

Vizualizări: 1,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: