Actualitate

Vezi aici unde își desfășoară activitatea jumătate dintre angajații pensionari de la CEO

Aproximativ jumătate dintre angajații pensionari de la Complexul Energetic Oltenia își desfășoară activitatea la Sucursala Electrocentrale Turceni. De altfel, cei mai mulți dintre pensionarii reangajați de compania energetică deservesc grupurile energetice, partea respectivă fiind cea mai văduvită de specialiști în acest moment.

Conform unor surse din cadrul producătorului de energie, aproximativ 240 de persoane care au ieșit la pensie au foat reangajate la CE Oltenia. Totuși, nu toată lumea este mulțumită de revenirea acestora în companie, multe voci chiar din rândul sindicatelor criticând public decizia șefilor Complexului Energetic Oltenia.

Există însă și sindicaliști care salută revenirea acestora la locul de muncă pentru că dacă nu se întâmpla acest lucru, atunci exista riscul ca unele capacități energetice să nu poată fi repornite. „Mulțumesc pensionarilor pentru că au răspuns solicitărilor și au venit cu experiența. Dacă nu veneau pensionarii, pentru sunt niște guri căscate care acuză și ei nu știu ce înseamnă meserie, eram închiși.

La Turceni avem 100 de pensionari în zona de termo, nu avem în zona de minerit, pentru că un tablotar îl faci în patru cinci ani și vedem că politica ministerului este alta”, a anunțat liderul de sindicat din zona Turceni, Eugen Iovan.

Vizualizări: 1,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: