Social

Vești bune pentru tinerii care au aplicat pentru un apartament! Romanescu: Încep lucrările pe 15 septembrie!

 

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, vine cu o veste bună pentru cele peste o mie de persoane care și-au depus dosarele pentru a beneficia de unul dintre cele 600 de apartamente ce vor fi construite în Târgu Jiu.

În acest sens, la Târgu Jiu au fost prezenți astăzi reprezentanții firmei care au câștigat licitația pentru cel mai mare lot de clădiri. Cu această ocazie au fost prezentate datele tehnice pentru apartamentele cu două camere.

„Intrăm în linie dreaptă cu locuințele destinate tinerilor din Târgu Jiu. Reprezentanții societății care a câștigat licitația pentru cel mai mare lot de clădiri au prezentat astăzi datele tehnice pentru apartamentele cu două camere.

Vor fi blocuri parter + etaj + mansardă, cu câte 6 apartamente fiecare și se vor folosi doar materiale de calitate, pornind de la uși și parchet din lemn masiv și până la panouri fotovoltaice care vor asigura energia electrică”, a anunțat Romanescu.

Lucrările încep pe 15 septembrie

Lucrările pentru realizarea celei mai mari investiții făcute pentru târgujieni vor începe peste aproximativ trei săptămâni. Romanescu afirmă că, până la sfârșitul acestui an, circa 25% din investiție o să fie realizată. „După 15 septembrie, vor începe și lucrările, urmând ca până la sfârșitul anului să se efectueze 25% din investitie.

Termenul de execuție a proiectului este de 18 luni, iar până în acest moment, au fost depuse peste 1000 de solicitări”, a precizat primarul din Târgu Jiu.

Investiția totală în cele 600 de apartamente este de aproximativ 37 de milioane de euro.

Vizualizări: 1,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: