Politică

Vali Peptenatu: Iordache vrea turnul CET să-l demoleze și să vândă fierul vechi!

Candidatul PUSL pentru un loc în Consiliul Local, Vali Peptenatu, susține că senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, are alte interese în ceea ce privește turnul CET din zona de Nord a Municipiului. De fapt, Iordache nu dorește să aducă investitori în zona respectivă, ci să dărâme turnul pentru ca mai apoi să vândă fierul vechi. Probabil, Iordache a confundat Târgu Jiul cu Turceni, acolo unde a reușit prin interpuși să pună mâna pe izlazul comunal pe repede înainte, țintind un proiect pentru parc fotovoltaic, timp în care a lăsat crescătorii de animale fără pășune.

Tot Peptenatu afirmă că senatorul de la Murgești are aceleași gânduri și cu Complexul Energetic Oltenia de unde dorește, de asemenea, să valorifice fierul vechi după ce compania o să dispară. „Ei vorbesc că vor să facă Turnul Eiffel în zona de Nord. Eu cred că cel care dorește să ia turnul respectiv, Ion Iordache, vrea să-l ia cum a luat și alte societăți comerciale. Îl interesează să-l taie și să ia fierul vechi de acolo. Așa o să facă și la CE Oltenia, tot el o să ia bomboana de pe tort când se va închide compania. Îl interesează fierul vechi pentru că altfel nu poți să vi cu SF-uri din astea”, a spus Peptenatu.

Ultimele cicluri electorale au demonstrat că unii candidați sfidează inteligența electoratului venind cu tot felul de proiecte pompoase, dar irealizabile. Despre problemele acutizate și soluții reale…nimic!

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: