Ultima oră

Urs lovit de un camion

Un urs a fost lovit, noaptea trecută, de un camion. S-a întâmplat în Petroșani. Animalul sălbatic a coborât pe drumul național, a fost acroșat de TIR, dar nu a fost accidentat grav. A reușit să fugă înapoi în pădure. Când au ajuns jandarmii la fața locului nu a mai fost găsit. 

 

"În urma unui apel la 112, organele de poliție au fost sesizate despre un eveniment rutier în care ar fi fost implicat un urs. Acesta ar fi fost acroșat de un autocamion pe ruta Hațeg - Petroșani (sensul de mers către Petroșani). La fața locului au intervenit echipaje ale IPJ Hunedoara și IJJ Hunedoara, însă ursul nu a mai fost găsit in zonă. În cauză au fost anunțați reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara. Șoferul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Evenimentul rutier a fost înregistrat în zona serpentinelor de la Peștera Bolii. Ursul ar fi ieșit pe partea carosabilă, iar după ce a fost acroșat de autoturism, ar fi fugit în pădurea din apropiere. Traficul rutier nu a fost blocat pe niciun sens de mers. În cauză au fost anunțați reprezentanți ai Protecției Mediului", au transmis polițiștii.

Vizualizări: 602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: