Eveniment

Un șofer drogat a fugit de polițiști

Un bărbat de 35 de ani, din orașul Rovinari, care s-a urcat drogat la volan, a refuzat ieri să oprească la semnalele polițiștilor. Aceștia au procedat la urmărirea șoferului în trafic, fiind oprit pe strada Prieteniei, din orașul Rovinari.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, iar în urma testării acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Totodată acesta a fost testat și cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul exiprat, fapt pentru care bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, fiindu-i reținut permisul de conducere.

“În urma controlului efectuat de polițiști asupra autoturismului condus de bărbat, precum și a controlului corporal, polițiștii au găsit bucăți de hârtie împăturită în care se aflau fragmente vegetale, precum și o rolă de hârtie, acestea fiind ridicate în vederea înaintării către structurile competente și continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice”, a comunicat IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

Vizualizări: 1,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: