Actualitate

Un sindicalist important le cere pensionarilor să plece din CEO!

Problema reangajării pensionarilor la Complexul Energetic Oltenia este repusă pe tapet. De această dată, liderii de sindicat sunt nemulțumiți de revenirea în companie a celor care s-au pensionat. 

 

Președintele Cartel ALFA, Alin Munteanu, consideră că nu este normal ca anumite persoane să cumuleze pensia și salariul în timp ce alți colegi de ai lor își pierd locurile de muncă și nu mai au ce pune pe masă la copii. Munteanu îi invită pe pensionarii respectivi să-și facă bagajul și să părăsească producătorul de energie. 

 

„Nu știu ce să zic, dar nimeni nu este de neînlocuit. Cei care sunt pe anumite poziții și nu te poți lipsi de ei deocamdată pot să rămână, dar restul ar trebui să se simtă și să-și ia bagajul ușor și să meargă acasă. Nu ai cum să încasezi și pensie și salariu și altul care mai are nevoie de 20 de zile până la pensie sau unul care are trei copii să-i lași să plece acasă. Este păcat de acești oameni”, a spus președintele Cartel ALFA Gorj, Alin Munteanu.

Aproximativ 300 de persoane care s-au pensionat au fost reangajate în cadrul Complexului Energetic Oltenia în ultimele luni. De asemenea, în ultimii doi ani, compania energetică a angajat și aproximativ 1800 de persoane cu contracte de muncă pe perioadă determinată.

Vizualizări: 4,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: