Social

Un profesor din Rovinari organizează „excursia premianților”

Gest lăudabil al unui profesor de religie din Rovinari. Adrian Popescu organizează o excursie pentru copiii cu rezultate bune la învățătură din oraș. Condiția este ca media generală să fie peste 8,50. 

 

Dascălul a strâns bani din sponsorizări și merge cu zeci de copii să descopere mai multe obiective turistice. S-au înscris deja 56 de copii și mai sunt două locuri libere.

„Excursia premianților! Mai sunt 2 locuri libere în autocarul nostru de lux (58 de locuri iar noi  suntem 56) pentru o aventură de neuitat! Media generală peste 8,50? Vino duminică, 14 iulie, la Catedrala din Rovinari după Sfânta Liturghie. Nu contează școala sau vârsta. Recită primele 4 strofe din Imnul României și ești pe drumul cel bun! 

Două zile pline de distracție și descoperiri: Deva, Brad, Mânăstirea Crișan, Aqua Park Orăștie și multe altele! Totul gratuit - transport, cazare, masă. Intrările la obiectivele turistice suportate de părinți. Detalii duminică la Catedrală, ora 11:30. Primul venit, primul servit! Nu rata ocazia! 

Nu se admit: "pile",relații,sugestii,recomandări,criteriile fiind afișate,prioritară este media obținută dar și cele 4 strofe știute "ca pe Tatăl nostru"”, e anunțul profesorului.

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: