Politică

Un primar din Gorj reclamă că e hărțuit. A sunat la 112!

Campanie electorală tensionată în localitatea Bumbești-Pițic. Primărița Irina Cojocaru reclamă că e hărțuită și abuzată de doi localnici. Unul e consilier local. Irina Cojocaru spune că a fost nevoită să sune la 112 după ce a fost urmărită de cei doi într-o parcare din Târgu Jiu. "M-au blocat și au început să mă agreseze verbal și să mă hărțuiască. Chiar am fost nevoită să sun la 112 după ajutor, pentru că am simțit că situația devine periculoasă", anunță Irina Cojocaru. 

 

Primărița a mărturisit pe pagina sa de Facebook cum s-a întâmplat totul: "Am avut parte de o experiență incredibil de neplăcută când, în timp ce eram la Târgu Jiu pentru a rezolva niște probleme la Consiliul Județean, am fost urmărită și hărțuită de domnul consilier PMP, Emilian Cretoiu, împreună cu domnul Picu. Nu vă pot descrie cât de surprinsă și șocată am fost să mă trezesc abuzată verbal în mijlocul străzii. Trebuie să înțelegem că fiecare are o limită. Luptele politice vin și trec, dar omenia și respectul trebuie să rămână constante, mai ales că suntem toți parte din aceeași comunitate și ne vom întâlni și după ce se încheie votul.

 

Pentru cei care nu sunt la curent cu detaliile, să vă povestesc pe scurt: eram la Târgu Jiu pentru a rezolva niște probleme la Consiliul Județean, iar la întoarcere, în parcarea unde mi-am lăsat mașina, domnii Cretoiu și Picu m-au blocat și au început să mă agreseze verbal și să mă hărțuiască. Chiar am fost nevoită să sun la 112 după ajutor, pentru că am simțit că situația devine periculoasă.

 

Nu pot trece cu vederea faptul că, de ceva timp, domnul Cretoiu mă denigrează constant pe Facebook. Nu doar că m-a atacat pe mine, ci a mers chiar mai departe, atacându-mi și familia. A ajuns să își îndrepte acuzațiile și insinuările neadevărate și asupra bunicului meu, a soțului meu și chiar a mamei mele. Știți și voi că pentru toată lumea, mama este un lucru sfânt.

 

Chiar și așa, am refuzat să-i răspund și să intru în discuții neproductive. Dar de data aceasta, trebuie să-i fac față. Totul are o limită, iar eu nu doresc să fiu hărțuită și să-mi fie teamă să ies din casă din cauza urii pe care domnul Cretoiu o poartă față de mine. Nu-mi este rușine cu familia mea, chiar dacă am plecat de jos dintr-o familie de oameni simpli, dar cu frică de Dumnezeu. Totul a luat o întorsătură incredibil de urâtă din cauza urii și înverșunării domnului Emilian Cretoiu, un om căruia nu i-am făcut niciun rău personal. Da, e adevărat că a avut un litigiu cu primăria, dar și-a pierdut cauza, și asta nu îmi dă dreptul să fiu hărțuită sau intimidată.

 

Domnul Emilian Cretoiu a avut un proces cu primăria, proces pe care l-a pierdut. Dar să fim sinceri, din 1990 și până în prezent, am avut o mulțime de primari, iar niciunul dintre ei nu i-a dat dreptate. Așadar, nu înțeleg cu ce sunt eu vinovată pentru faptul că acest proces s-a încheiat pe durata mandatului meu. În calitate de primar, am o datorie față de comunitatea noastră, iar aceasta include să lupt pentru un mediu în care fiecare dintre noi să se simtă în siguranță și respectat", a scris pe Facebook primărița Irina Cojocaru.

Vizualizări: 1,803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: