Eveniment

Un polițist din Târgu Jiu s-a trezit cu pantalonii rupți la serviciu

Sindicatul Europol reclamă din nou calitatea uniformelor primite de polițiști. De această dată, un polițist din Gorj s-a trezit cu pantalonii rupți, deşi materialele folosite pentru uniforme ar trebui să fie rezistente la rupere şi abraziune. Costul unei uniforme depășește 7.400 de lei, mai spun sindicaliștii. 

 

"Astăzi ora 10:00, de la Tg-Jiu din județul Gorj vine un nou fake news de la un polițist aflat în timpul serviciului", scrie Sindicatul Europol pe pagina de Facebook. 

 

Postarea e însoțită și de o fotografie trimisă de polițistul cu pricina. Acesta i-a transmis sindicatului ca a purtat pantalonii o lună și apoi au cedat. 

 

O situație similară a fost subliniată tot în această lună din altă zonă din țară.„Da, acei pantaloni tactici, care se presupune că sunt realizaţi din ţesătură “ripstop”, rezistentă la rupere şi abraziune. Iar costul pe care îl plătim pentru calitatea turcească/chinezească, frumos ambalată sub steagul României de pe reperele noii uniforme de poliţie, este de 7465 lei”, au transmis atunci sindicaliştii.

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: