Eveniment

Un polițist a sfârșit sub roțile unui TIR

Un polițist din IPJ Mehedinți și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație. A vrut să depășească un TIR și a sfârșit sub roțile unui alt camion. Bărbatul acea 42 de ani și a murit pe loc.

 

Tragedia a avut loc pe DN 7, în Gura Văii.

 

„Noaptea trecută, ora 1.15, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic că pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un bărbat de 42 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-ar fi angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule și ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 53 de ani. 

 

Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Conducătorii celor două tiruri au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmite IPJ Mehedinți.

Vizualizări: 4,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: