Ultima oră

Un nou test pentru CSM Târgu Jiu, mâine, ora 10.00, cu CSO Filiași

 

CSM Târgu Jiu își continuă mâine, 31 iulie, seria meciurilor amicale din această vară, cu o confruntare pe teren propriu, în compania echipei de Liga 3, CSO Filiași. Meciul se va disputa pe terenul 3 de antrenament din Complexul Sportiv și va începe la ora10.00. 

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu se află în plină perioadă de pregătire, iar finalul lunii iulie aduce pentru fotbaliștii pregătiți de Mario Găman un nou test de verificare. Gorjenii primesc vizita echipei CSO Filiași, un adversar redutabil la nivelul Ligii a 3-a. Așa cum a anunțat la începutul stagiului de pregătire, antrenorul Mario Găman își dorește cât mai multe partide de verificare,  în care prioritatea este omogenizarea echipei, dar și încadrarea tinerilor fotbaliști gorjeni într-un sistem de joc gândit de antrenorul principal și staff-ul său, lucruri care se vor regla și mai bine în astfel de meciuri amicale. Mario Găman este optimist că prin astfel de meciuri amicale, cu adversari puternici, elevii săi vor reuși să închege cât mai repede și cât mai bine relațiile de joc. 

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Continuăm seria amicalelor puternice cu echipele de Liga 3-a și întâlnim o echipă foarte bună, cu pretenții la nivelul acestui eșalon, CSO Filiași. Noi avem însă obiectivele noastre în această perioadă încărcată, în care trebuie să creștem de la meci la meci din toate punctele de vedere. Suntem la început de drum și mai avem nevoie de timp pentru a suda anumite relații de joc. O dată cu trecerea timpului, prin antrenamente și jocuri amicale, lucrurile vor merge în direcția dorită și echipa va crește de la zi la zi, de la meci la meci. Ținând cont de tinerețea lotului, cel mai mult suferim la aspectele de ordin tactic, mai avem probleme de interpretare a jocului, dar am încredere că băieții vor fi din ce în ce mai receptivi la cerințele noastre și atunci toată lumea va avea de câștigat”.  

MECI AMICAL
CSM TÂRGU JIU – CSO FILIAȘI
MIERCURI, 31 IULIE 2024, ORA 10.00
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TERENUL 3

 

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: