Social

Un gorjean va aduce în România cele două fete înecate în Italia

Cele două românce care și-au pierdut viața în Italia vor fi repatriate de un gorjean. Remus Săpun se va ocupa de aducerea celor două tinere care au murit înecate sub ochii salvatorilor italieni care s-au dovedit neputincioși.

 

„Întrebări fără răspuns, tristețe fără limite, durere imensă. Masina funerara va pleca din Italia (Udine) cu destinatia Romania (Tarna Mare, judetul Satu Mare)  Sincere condoleanțe familiilor”, transmite Remus Săpun, gorjeanul care se va ocupa de repatrierea celor două fete.

Cele două fete au fost găsite înecate. Trupurile lor fuseseră purtate la vale 800 de metri. Erau împreună cu un alt tânăr. El este de negăsit. Vâltoarea i-a înghițit pe toți trei. Bianca, Patrizia și Cristi veniseră la plajă și au fost surprinși de viitura puternică pe o mică insulă în mijlocul apelor. Este un loc frecventat de localnicii din Premariacco, în perioadele de vară. Numai că în zonă fuseseră emise, încă de dimineață, alerte de ploi abundente.

Porțiunea pe care se aflau cei trei a fost imediat acoperită de apă, iar tinerii nu au mai reușit să reziste până la sosirea pompierilor. Au fost luați de șuvoaie cu doar un minut înainte ca un elicopter de salvare să ajungă la ei. 

Procurorii italieni au deschis o anchetă, în urma acestei tragedii. Una din întrebările pe care și-o pun, totuși, cei din comunitatea de români este dacă cei trei ar fi putut fi, totuși, salvați.

 

Vizualizări: 1,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: