Politică

Un deputat de Gorj îl face de râs pe Ciucă pe Facebook: Onoare și curaj de “general” de mucava

Deputatul Radu Miruță a dezvăluit, dacă mai era nevoie, cum funcționează mașinăria de campanie a lui Nicolae Ciucă. Toate comentariile care-l pun într-o lumină proastă ori care, pur și simplu, vin cu întrebări pertinente, dispar cât ai zice „Ciucă”. Radu Miruță a postat un comentariu la postarea în care candidatul PNL la prezidențiale apare în Baia de Fier, în zona unde este fosta mină de grafit, pe care promite Ciucă alături de ceilalți liberali plouați că o vor readuce la viață. Asta deși ipocrizia de general a atins cote maxime pentru că fix un fost ministru liberal s-a opus resuscitării minei din Baia de Fier. 

 

PNL a blocat proiectul pentru punerea în valoare a minei de grafit din Baia de Fier, i-a comentat Radu Miruță lui Nicolae Ciucă. Cu lux de amănunte, i-a explicat cum a pus cruce un ministru liberal acestui proiect cu care se laudă el în prezent. Dar comentariul a fost șters rapid. 

Radu Miruță a revenit, tot pe Facebook, dar de această dată pe pagina sa, unde a scris despre această situație.

“Onoare si curaj de “general” de mucava. In loc sa raspunda cu “onoare si credința” de ce ministrul PNL a blocat punerea in valoare a grafitului de la Baia de Fier, avand ocazia sa explice public o situatie care atarna greu de PNL, curajosul general Ciucă imi sterge de zor la comentariul pe care i-l tot pun la postarea domniei sale care a aflat doar ca e un cadru bun de poze la Baia de Fier. M-as bucura enorm ca demersurilor mele de scoatere la lumina a noului aur de la Baia de Fier sa li se alăture si alte forte politice, insa m-am saturat de atata ipocrizie, de oameni perfizi care dupa ce ca fac rau la propriu, vin senini, sau senili, si ne declara opusul. PNL e la Guvern. Cu PSD. Si maine ar putea face ceva mai mult. Sunt suficiente poze, insa. Poze si vrăjeli. De ce ai sterge un comentariu neadevarat, de ce nu ai raspunde daca ai avea ce?”, a întrebat retoric parlamentarul.

Miruță a îndreptat săgeți și către senatorul Ion Iordache care l-a plimbat pe Ciucă prin ploaie prin Baia de Fier, dar a mărturisit că n-are prea multe speranțe că senatorul ar înțelege ceva.

 

„Domnule Ciuca, dupa ce si dumneavoastra veti pleca acasa de la conducerea PNL, dupa ratarea turului 2 la prezidentiale, noi astia micii, dar foarte determinati, va vom chema la vizita de deschidere a unei fabrici de baterii pe grafen, in Gorj. Macar atunci, sa veniți cu capul plecat pentru cat de multe piedici ati pus cand puteati ajuta. Pe domnul Iordache nu ne putem supăra, ca dumnealui nu înțelege si am săvârși un pacat greu. Dumnealui, care nu știe nici ce e pe ordinea de zi pe care o votează, inca se gandeste si nu pricepe deloc cum o zice Miruță ăsta ca ar merge mașina din mina creioanelor (acolo a identificat grafit) pe care domnia sa a facut frigărui in scoala, atunci cand trebuia sa le ascuta si sa demonstreze cu ele formule”, a conchis Miruță.

Vizualizări: 1,877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: