Eveniment

Ultimele pregătiri pentru cel mai așteptat festival gastronomic

 Gorjenii sunt invitați, duminică, la cel mai important eveniment gastronomic din Oltenia. Festivalul Sarmalelor și Piftiilor are loc în comuna Peștișani. Pe lângă vedetele festivalului, de pe mese nu vor lipsi nici alte preparate tradiționale.

 


„Ne-am gătit de sărbătoare. Oricum ar fi vremea, noi vom fi acolo. Dar nu doar noi-numeroși bucătari vă așteaptă cu sarmale, piftii, oaie la proțap, tocan de oaie, pomana porcului, afumături delicioase, brânzeturi apetisante turtă la țăst și…lista poate continua lejer, dar vrem să vă mai și surprindem! Echipa primăriei Peștișani a decorat locul astfel încât să vă creeze cea mai frumoasă atmosferă de toamnă!

 


Pentru copii împreună cu sponsorul, Farmacia Dav, vor fi organizate ateliere de creație-vom modela, vom picta și mai ales ne vom distra! Pentru cei mici vine special magicianul Adi Șerban la ora 15.00. Dar mai avem și alte surprize pentru copii.

 

 


Nu uitați festivalul va începe la ora 12.00 cu concursul gastronomic care va avea un juriu de excepție. Premiile concursului sunt oferite de Obștea Peștișani. La ora 17.00 va susține un recital extraordinar Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, urmat de Formația Triton. La ora 19.00 urcă pe scenă Alexandra Stan și de la ora 20.00 va începe show-ul susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra. Pentru publicul amator de mâncare tradițională a fost amenajat special un cort de servit masa. Nu uitați, la Peștișani nu fum de grătare, nu bere la pahar, doar mâncare bună și muzică de calitate”, anunță organizatorii. 

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: