Politică

Tudor, despre o eventuală majoritate cu PSD: S-ar putea!

Se fac calcule pentru viitoarea majoritate din Consiliul Local Târgu Jiu. O alianță între PSD și Partidul Verde nu e exclusă. O spune chiar liderul "verzilor", Adrian Tudor. Deși admite că nu au fost purtate încă discuții, Tudor afirmă că e o variantă de luat în calcul și că toate cele patru partide ar trebui să contureze un program pentru a dezvolta municipiul în următorii patru ani. 

 

Cât privește obținerea unui post de viceprimar, Adrian Tudor n-ar refuza. Însă noul Consiliu Local va fi învestit abia la toamnă așa că mai e timp pentru diverse negocieri politice. 

 

"Nu știu dacă eu sau un coleg de partid. Nu am discutat pentru posturi de viceprimar sau altceva. Fiind în octombrie învestirea noului Guvern, nu se grăbește nimeni", a declarat Adrian Tudor la Radio Infinit. 

 

Tudor nu exclude o alianță cu PSD în Consiliul Municipal. "Nu pot sa vă spun. Probabil că, în anumite condiții, s-ar putea. Am două variante pe care le putem discuta: PSD sau PNL. PNL, care și-a făcut campanie cu mesaje doar împotriva Partidului Verde. Și acum tot noi suntem de vină că ei au pierdut alegerile. Fiecare, după cum gândește. Important e să ne punem la masă toate cele patru partide și să discutăm despre un proiect pentru următorii patru ani pentru Târgu Jiu și să ni-l asumăm", a mai declarat Adrian Tudor.

Vizualizări: 1,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: