antiVirale

Trei zile de distracție în comuna Drăguțești

Distracție și voie bună în comuna Drăguțești din județul Gorj! Autoritățile locale au organizat Zilele Comunei, eveniment la care au participat mii de oameni. Festivitățile s-au încheiat cu un foc de artificii. 

 

Trei zile a ținut distracția în comuna Drăguțești, timp în care localnicii, dar și participanți din alte zone apropiate localității s-au putut bucura de spectacole de muzică populară, dar și de alte activități.

„Au fost trei zile pline pentru noi, cei din comuna Drăguțești. Cu ocazia Zilelor Comunei am pregătit un program special, cu spectacole de muzică populară, susținute de copiii noști, din localitate, dar și de artiști consacrați în domeniu. Tot cu această ocazie am premiat fotbaliștii noștri, care au obținut locul, în Liga a V-a de fotbal. De asemenea, au fost înmânate diplome de Cetățean de Onoare al comunei Drăguțești, unor oameni care au adus un aport important comunității noastre. Toate aceste evenimente s-au încheiat cu un mare foc de artificii. Pe parcursul celor trei zile am avut participanți nu numai din Drăguțești, ci și din alte localități, iar seara trecută, au fost aproximativ 3000 de oameni la eveniment”, a declarat Dumitru Ion Popescu, primarul comunei Drăguțești.

Vizualizări: 1,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: