Eveniment

Trei "cuțitari cufuriți" de 9, 11, respectiv 13 ani, au fost ridicați de poliție

Polițiștii Locali din cadrul Serviciului de Ordine Publică, aflați în patrulare în zona străzii Victoriei, au depistat azi noapte, în jurul orei 23:30, trei minori suspecți, care exercitau fapte de vagabondaj.

În urma legitimării și percheziției corporale ai descoperit asupra unuia dintre ei, un cuțit cu lama de 10 cm. Aceștia au fost ridicați și duși la sediul Poliției Locale pentru identificare și stabilirea măsurilor impuse. 

"În data de 28.10.2023, în jurul orei 23:30, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au depistat trei minori de 9 ani, 11 ani, respectiv 13 ani, care exercitau fapte de vagabondaj pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu, asupra unuia dintre ei fiind găsit un cuțit cu lama de cca. 10 cm. 

Minorii au fost conduși la sediul Poliției Locale Târgu Jiu în vederea stabilirii identității, dar și pentru identificarea părinților și luarea măsurilor legale ce se impun," se relatează în comunicatul Poliției Locale Târgu-Jiu. 

Tot din comunicatul Poliției Locale aflăm că au fost luate măsuri contravenționale asupra părinților: 

"Părinții respectivilor copii au fost sancționați contravențional, potrivit Legii nr. 61 din 1991 Republicată, pentru neluarea măsurilor necesare de a-i împiedica de la fapte de vagabondaj, iar cuțitul a fost predat, pe baza de proces-verbal, părintelui minorului asupra căruia s-a găsit respectivul cuțit, deoarece acesta nu a facut obiectul vreunei infracțiuni."

Vizualizări: 3,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: