Eveniment

Transalpina i-a fost ultimul drum

O femeie a murit astăzi pe Transalpina, din cauza unui copac căzut peste mașină.

Traficul rutier este oprit, miercuri după-amiază, pe DN 67C Transalpina, în apropierea barajului Oaşa, în judeţul Alba, după ce mai mulţi copaci au căzut pe şosea, din cauza vântului puternic.

Mai multe autoturisme au fost avariate, unele fiind blocate după ce un copac a căzut pe o maşină. Primele informaţii arată că două persoane sunt rănite, ISU Alba precizând că una este inconştientă şi s-au început manevre de resuscitare de către oameni aflaţi în zonă.

Din nefericire a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconștiență (sex feminim, 64 ani), cealaltă persoană (sex masculin, 63 ani) a fost asistată medical, este conștientă și prezintă leziuni minore.

Potrivit ISU Alba, după recunoaşterea efectuată de către echipajele prezente la locul evenimentului ar fi vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuţi pe carosabil. Un alt autoturism a fost avariat tot din cauza arborilor.

actualizare: Femeia care a murit miercuri după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla în trafic pe DN 67C - Transalpina era din Bucureşti, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Soţul femeii, aflat la volan, a fost rănit. "La data de 26 iulie 2023, în jurul orei 12.00, un autoturism care se deplasa pe DN 67C, în direcţia Oaşa - Sebeş, şi era condus de un bărbat de 62 de ani, din municipiul Bucureşti, la kilometrul 98 + 500 de metri a fost surprins de un arbore care a căzut pe plafonul autoturismului, fiind smuls din rădăcini de fenomenele meteorologice care s-au manifestat intens, în acele momente, în zonă. În urma incidentului, o femeie de 64 de ani, din municipiul Bucureşti, pasageră în autoturism, a decedat", a transmis IPJ Alba.

Vizualizări: 4,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: