Eveniment

Terorizat de propria mamă

Un tânăr de 30 de ani din Turceni a sunat la Poliție după ce a fost amenințat cu moartea de propria mamă. Scandalul a avut loc acasă la acesta. Femeia a mers peste tânăr, l-a amenintat cu un par și i-a distrus mai multe bunuri din locuință. 

 

"Cu ocazia deplasării la fata locului apelantul a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare împotriva mamei sale de 58 de ani, domiciliată în orașul Turceni.

 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în cursul zilei, femeia s-a deplasat la imobilul în care locuiește fiul său, având asupra sa o bucată de lemn cu forma rotundă, cu care l-a amenintat pe acesta, cu moartea, în repetate rânduri, fiindu-i creată o stare de temere, acesta închizându-se în dormitor. 

 

Totodată, femeia ar fi distrus o boxa muzicală, un telefon mobil și o cameră de supraveghe video ce apartineau fiului său, prejudiciul fiind în curs de estimare.

 

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, reieșind faptul că există risc iminent, fapt pentru care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, mama apelantului fiind obligată să păstreze o distanta de 50 de metri față de victimă și de locuința sa.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie, distrugere și amenințare", a anunțat IPJ Gorj.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: