Ultima oră

Târgu Jiu: Polaris a desemnat câștigătorii concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”

În perioada 4 - 18 octombrie 2024, Polaris M Holding, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu și Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, a desfășurat concursul „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”.

Rezultatele acestei competiții au fost anunțate pe 22 octombrie, în cadrul unui eveniment festiv desfășurat în curtea școlii.

Pe parcursul celor două săptămâni de competiție, cele 16 clase primare participante au colectat deșeuri reciclabile din hârtie, carton, plastic și metal, utilizând o ecoinsulă digitalizată, instalată de Polaris M Holding în incinta școlii. Datorită entuziasmului și implicării elevilor s-au strâns un total impresionant de 5768 kg de deșeuri reciclabile.

"Suntem încântați să anunțăm că elevii din clasa a III-a B au câștigat competiția, strângând peste o tonă de deșeuri reciclabile. Ca recompensă, au câștigat o excursie la Dinosaur World Transylvania. De asemenea, fiecare elev, care a participat la acest concurs a primit un puzzle cu tematică ecologică, având scopul de a le reaminti regulile colectării separate și acasă", a transmis compania de salubritate.

 

Concursul a reprezentat nu doar o competiție, ci și o oportunitate educațională pentru elevi, ajutându-i să înțeleagă modul corect de colectare a deșeurilor și să conștientizeze importanța reciclării în viața de zi cu zi. Aceste cunoștințe sunt esențiale pentru formarea unor obiceiuri responsabile în rândul tinerei generații.

“Obiectivul nostru este să promovăm importanța colectării separate a deșeurilor și protejarea mediului, sprijinind comunitățile prin educație ecologică. Concursuri precum „10 cu Felicitări” încurajează elevii să colecteze deșeuri reciclabile și le oferă cunoștințe practice despre contribuția lor la un mediu mai curat”, au declarat reprezentanții Polaris M Holding.

Felicităm toate clasele pentru rezultatele extraordinare și implicarea deosebită în acest concurs!

Vizualizări: 299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: