antiVirale

Târgu Jiu: O mare de oameni în Piața Centrala

Sute de oameni au participat, azi, la Ziua Recoltei, organizată de municipalitate în Piața Centrală din Târgu Jiu. 

 

Târgujienii au avut posibilitatea să cumpere produse tradiționale, fructe și legume de la producătorii locali și să admire decorul de toamnă realizat de Edilitara. Pe lângă expoziția de fructe, legume sau alte produse realizate în Gorj, a fost și o expoziție de utilaje agriole, precum și o demonstrație de realizare a vinului prin tescuire. 

"Astăzi, Târgu Jiu a vibrat de energie și voie bună, iar numărul impresionant de oameni care au venit să sărbătorească alături de noi este cea mai mare recompensă pentru munca depusă. Vreau să mulțumesc colegilor mei de la Edilitara și echipei din cadrul Serviciului de Evenimente din Primăria Târgu Jiu, care au contribuit enorm la organizarea acestui eveniment minunat. Apreciere deosebită și pentru Fanfara Armonia și Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, care au adus o notă de eleganță și tradiție prin muzica și spectacolele lor. Un mulțumesc special domnului Primar Marcel Laurentiu Romanescu, fără de care nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.Împreună, am reușit să creăm o atmosferă deosebită, care sărbătorește tradițiile și valorile noastre locale. Mulțumesc tuturor celor implicați și, desigur, tuturor celor care au fost alături de noi astăzi! Târgu Jiu merită astfel de momente", e mesajul lui Adrian Dăianu, directorul Edilitara. 

 

Pe lângă autoritățile locale, și mai mulți parlamentari au luat parte la sărbătoarea toamnei. "Alături de producătorii gorjeni, la Ziua Recoltei! Frumusețea și bogățiile toamnei au fost puse în valoare de producătorii locali din județul Gorj, cu ocazia Zilei Recoltei, organizată la Târgu Jiu! După toată truda depusă peste an, răsplata este pe măsură", e mesajul deputatului Mihai Weber. 

Vizualizări: 1,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: