Social

Târgu Jiu: Nunți doar până la ora 1

Municipalitatea propune ca nunțile să se termine la ora 1. De anul viitor, primarul Marcel Romanescu propune ca petrecerile să înceapă mai devreme și să nu se mai prelungească până în zorii zilei. 

 

„Este o propunere pe care o fac după ce m-am consultat atât cu cei care dețin săli de evenimente, cât și cu târgujieni invitați la nunți. Toți au primit bine această propunere. Sunt foarte multe avantaje. Țin și de sănătatea celor care merg la nunți pentru că una e să mănânci meniul pe zi, alta e să mănânci după miezul nopții friptura. Nu inventăm noi acest lucru. Am luat ca model nunțile care se organizează în orașele mari, în Brașov, Timișoara, Sibiu, unde sunt nunți care încep pe zi și se termină până la miezul nopții. Sunt eveniment de bun gust”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

 

Momentan, totul este la stadiul de propunere. Se va face un proiect de hotărâre care se va dezbate în Consiliul Local până la finalul acestui an. Dacă va trece, se va aplica de anul viitor pentru ca viitori miri să aibă timp să se organizeze și să noteze pe invitații ora de la care va începe distracția. 

O excepție se va face pentru noaptea de Revelion. Vor putea fi organizate petreceri și după miezul nopții. 

 

 

Vizualizări: 950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: