Social

Târgu Jiu: Mii de persoane au venit la Ziua Recoltei

Piața Centrală din Târgu Jiu a devenit neîncăpătoare duminică, atunci când câteva mii de persoane au venit să participe la Ziua Recoltei.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Târgu Jiu și de Societatea Edilitara și a atras nu doar târgujieni, ci și nenumărate persoane din localitățile învecinate.

Programul a fost deschis de Fanfara Armonia și Ansamblul Profesionist Doina Gorjului, dar participanții s-au întrecut și în cadrul unor concursuri pregătire de organizatori. 

Autoritățile locale și județene, reprezentate de primarul Marcel Romanescu, președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, parlamentarii Mihai Weber, Cristinel Rujan și Claudiu Manta, dar și de consilieri locali, au fost, de asemenea, prezente la eveniment.

„Susținem producătorii gorjeni și îi încurajăm să vină la Târgu Jiu! Țin să felicit Societatea Edilitara și Administrația Pieței pentru modul în care au organizat Ziua Recoltei, Ziua Produsului Gorjenesc. Țin să fac o apreciere deosebită pentru cel care coordonează activitatea piețelor din municipiul Tg-Jiu: domnul Sichitiu Adrian Florin! Este un eveniment prin care ne arătăm susținerea față de producătorii locali, iar astăzi am petrecut câteva ore minunate alături de dumneavoastră, cele câteva mii de persoane care ni s-au alăturat în Piața Centrală”, a precizat primarul Marcel Romanescu.

Punctul de atracție a fost decorul pregătit de Societatea Edilitara. Târgujienii s-au fotografiat alături de elementele de decor pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână, rețelele de socializare fiind inundate de imagini de la intrarea în Piața Centrală.

Vizualizări: 2,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: