Ultima oră

Târgu Jiu: Filmat în timp ce vandaliza o stație de troleu

Un bărbat a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp ce distrugea un coș de gunoi din beton într-o stație de troleu din Târgu Jiu. Municipalitatea a sesizat Poliția și urmează ca individul să fie identificat. 

 

Viceprimarul Bogdan Bejinaru a postat pe Facebook imaginile care au surprins vandalul. 

"Încă un Jackie Chan de Târgu Jiu a vandalizat o stație de așteptare nouă, seara trecută. Coșul de gunoi construit din beton (care este un material dur, dar casant) a fost distrus de un individ, care s-a luat la bătaie cu obiectul respectiv, într-un moment de teribilism, în care a vrut să-și testeze calitățile de luptător. Gesturile iresponsabile care produc distrugeri ne costă pe noi târgujienii, pentru că investițiile din oraș sunt făcute și cu bani din bugetul local, acolo unde contribuim cu toții.

 

Astfel de acte iresponsabile sunt de netolerat când sunt făcute de persoane adulte, cum este și cazul cetățeanului care a provocat ultima pagubă într-o stație din cele noi ale municipiului.Trebuie să conștientizăm toți că nu putem avea un oraș frumos și civilizat dacă nu avem grijă de el și noi, adulții și copiii noștri, pe care avem obligația să-i educăm în acest spirit. Pe Jackie Chan l-au surprins camerele de supraveghere, iar poliția îl va identifica în baza imaginilor", anunță viceprimarul Bogdana Bejinaru.

Vizualizări: 1,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: