Ultima oră

Târgu Jiu: Concurs de Halloween, în Parcul Central

Municipalitatea anunță o ediție specială a evenimentului devenit deja tradiție, "Film în parc". Joi, 31 octombrie, de Halloween, în Parcul Central, va avea loc un concurs cu premii. 

 

Cel mai apreciat dovleac sculptat - concurenții pot veni cu dovleacul de acasă, sau pot sculpta unul (doar ajutați de părinți sau însoțitori adulti), la atelierele organizate în parc.

 

Primăria Târgu Jiu a anunțat și ce premii sunt puse în joc cu ajutorul unor sponsori din municipiu: "PREMIUL I - voucher Yanni's Greek Grill în valoare de 300 de lei; PREMIUL II - voucher Yanni's Greek Grill în valoare de 200 de lei; PREMIUL III - voucher Yanni's Greek Grill în valoare de 100 de lei.

 

Cel mai apreciat costum: PREMIUL I - voucher Cofetăria ANNA în valoare de 300 de lei; PREMIUL II - voucher Cofetăria ANNA în valoare de 200 de lei; PREMIUL III - voucher Cofetăria ANNA în valoare de 100 de lei. FARMACIA CATENA oferă surprize tuturor participanților la concursuri.

 

Departajarea va fi făcută de elevi voluntari participanți la eveniment. Se vor organiza ateliere de sculptat dovleci și alte activități amuzante, cu vrăjitoare și mascote, în prezența magicianului Cosmin Armega! După premierea câștigătorilor, urmează un film - surpriză pentru cei mici", mai anunță Primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: