Actualitate

Tanasiev reclamă, dar banii îi intră în cont!

Unul dintre supraveghetorii Complexului Energetic Oltenia este extrem de nemulțumit de activitatea pe care o depune, chiar el, în cadrul forului de conducere. Vladimir Tanasiev, un ”specialist” în domeniul energeticii, recunoscut chiar la nivel mondial din insulele Trindad Tobago și până aproape de Sri Lanka este deranjat nevoie mare de indemnizația pe care o câștigă și care s-ar putea să-i crească. Tanasiev, uită însă că este inexistent în CS-ul CE Oltenia, uită că este aproapiat ori chiar membru al șefului său de partid Sebastian Burduja, Ministrul Energiei. Mai uită ceva, uită că sunt niște deconturi făcute de domnia lui în perioada în care venea și el la ședințele CEO și avea nevoie de acomodare. Acomodare, da, ăsta este termenul corect. Tanasiev avea nevoie de câteva zile de cazare înainte de ședințele Consiliului de Supraveghere. Deh, nu era obișnuit cu aerul de munte și mirosul de lignit din zona Gorjului, iar atunci nu se mai gândea la pălmașii de la CEO.

 

 

„Urmează să avem un vot, în ședința de pe pe 30 iulie, eu o să votez împotrivă. Consider că, Complexul Energetic Oltenia, în momentul de față, are suficiente probleme, nu știu dacă este momentul oportun. Este un raport de activitate și un semnal de alarmă. Rămâne la atitudinea domnului ministru să ia o decizie”, a mai zis Tanasiev.

 

De menționat ar mai fi faptul că, Vladimir Tanasiev a ieșit să ofere această ipocrizie taman la televiziunea deținută de șeful său de partid, Ion Iordache.

P.S. Tanasiev, sper să nu te grăbești și la această ședință ... așa faci de obicei!

 

 

Vizualizări: 1,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: