La modă

Tânără din Novaci, prima admisă la o facultate din America

Performanță uriașă pentru o tânără din Novaci. A reușit să fie prima admisă anul acesta la o facultate din Statele Unite. Antonia Țarfulea a fost admisă la Universitatea din Chicago. 

 

„Cu multă muncă, perseverență și susținere din partea Danielei Bordei și a echipei Youni, Antonia a reușit: este prima admisă anul acesta la o facultate din US! Știm că n-a fost ușor, dar știm și că tot efortul a meritat.  University of Chicago will be proud to have this amazing girl as student in 2029”, anunță echipa Youni care a ajutat-o pe Antonia să-și vadă visul cu ochii. 

Pe rețelele de socializare, au curs felicitările. “Asta da performanță! Bravo, Antonia! Bravo, Diana Basarabă! Vorba unei prietene, așa mama, așa fiică! Aș zice și așa bunică Elena Basaraba!  Imensă realizare să fii prima admisă într-o Universitate de prestigiu din Statele Unite”, este unul dintre mesaje.

„Este extraordinar! Ai muncit din greu și ai reușit! Mult succes la Universitatea din Chicago”, e mesajul Alinei Țicu, directorul Liceului Teoretic Novaci.

Vizualizări: 1,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: