Social

Tabăra la mare pentru elevii unei comune din Gorj

Experiență inedită pentru elevii din comuna Cătunele, cu rezultate bune la învățătură! Ei vor avea ocazia să petreacă o minivacanță pe litoralul românesc. Oportunitatea vine din partea primăriei din localitate și a devenit deja o tradiție ce se respectă de ani de zile.

 

Primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă este cel care, cu bani strânși din sponsorizări, oferă șansa copiilor să meargă în vacanță, la mare. Tot el este cel care i-a anunțat pe elevi că tradiția se va respecta și vara aceasta și că în luna august se va pleca spre litoral.

„Dragi elevi cu domiciliul in comuna Catunele, va informez ca pana la data de 15 iulie 2024, puteti depune cererile si adeverinta de la scoala, pentru tabara la Marea Neagra! Tabara va avea loc, cu aproximatie, in perioada19 08 2024- 25 08 2024, pentru un sejur de 4 nopti. Deplasarea se va face cu trenul si de aceea trebuie sa aveti carnetul de elev, vizat 2024! Mentionez: absolventii claselor V-XII”, este mesajul transmis de primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă.

Unii dintre copii au văzut marea, pentru prima dată, prin intermediul acestei tabere organizate de administrația locală. 

 

Vizualizări: 1,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: