antiVirale

Sute de motocicliști se reunesc în Baia de Fier

În acest weekend, are loc cea de-a cincea ediție a Slowride Transalpina Fest. Evenimentul care reunește sute de motocicliști și iubitori ai muzicii rock din toată țara are loc în comuna Baia de Fier. În această seară, de la ora 20, va urca pe scenă Compact. 

 

La prânz, va fi organizată și tradiționala paradă a motocicliștilor în localitate. 

De asemenea, organizatorii anunță participanții că vor fi preluați cu mijloace de transport în comun de la locurile de cazare spre stadionul de lângă Peștera Muierilor, unde are loc festivalul.

“Pentru a vă oferi o experiență de neuitat la festivalul nostru, am rezolvat problema transportului între locurile de cazare și locul desfășurării evenimentului. În acest an, ne dorim ca voi să vă bucurați de fiecare moment al festivalului fără grija drumului sau a transportului.  Am pregătit un serviciu de transport pe o rută fixă, care va trece prin dreptul a peste 30 de pensiuni. Astfel, veți putea ajunge rapid și comod la stadionul unde are loc festivalul, fără efort și fără stres. Lăsați-vă mașinile acasă și bucurați-vă din plin de atmosferă, muzică și distracție! Microbuzele au insemne distinctive, si vor circula pe traseul Parcare - Pesterii - Campului - Mesteacanului - Bujorului - Dr. Jud 665 - Str. Principala - Str. Campului - Dr. Com 34 - Dr 675”, anunță organizatorii.

 

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: