Social

Sute de elevi din Scoarța primesc o masă caldă 

Peste 350 de copii din comuna Scoarța beneficiază de o masă caldă atunci când merg la cursuri. Unitățile școlare în care învață sunt printre cele câteva școli din județul Gorj în care a fost implementat Programul Național „Masa sănătoasă”.

 

În total, în comuna Scoarța, în anul școlar 2024-2025 frecventează cursurile 72 de preșcolari și 281 de elevi, ce sunt cuprinși în învățământul primar sau gimnazial. Cu toții primesc, de luni până vineri, câte o masă caldă. Autoritățile locale au reușit să găsească o firmă care să le aducă elevilor mâncarea în sistem de catering. 

Valoarea totală a contractului este aproximativ 800.000 lei, iar acesta este încheiat pe toată perioada anului școlar 2024-2025. 

În județul Gorj, 18 școli au fost cuprinse în Programul Național „Masa sănătoasă”. Este vorba despre unitățile școlare din localitățile Baia de Fier, Turburea, Tismana, Târgu Jiu, Rovinari, Bumbești Pițic, Peștișani, Scoarța, Polovragi, Țânțăreni, Văgiulești, Roșia de Amaradia, Crasna, Telești, Logrești, Dănciulești și Berlești. 

 

 

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: