Social

Surse: Decizie de ultimă oră pentru "determinații" CE Oltenia!

Cei aproximativ 1800 de angajați care au contracte pe perioadă determinată la Complexul Energetic Oltenia au parte de noi vești proaste. Chiar dacă soarta lor nu a fost decisă încă de către administrație, salariații respectivi ar putea să fie nevoiți să intre în concediu fără plată, conform unor surse.

 

Șefii companiei energetice se vor întâlni mâine pentru a stabili exact numărul celor care o să continue activitatea în cadrul produătorului de energie. Cel puțin o sută de oameni, dacă nu mai bine, urmează să fie trimiși acasă. Pentru cei care vor continua activitatea la CE Oltenia va urma însă o perioadă dificilă.

 

Conform unor surse demne de încredere, ”determinații” ar urma să fie trimiși în concediu fără plată timp de trei zile în fiecare lună. Cel mai probabil, decizia are legătură cu reducerea cheltuielilor pentru Complexul Energetic Oltenia. ”Plămânul” economic al Gorjului nu se află în cea mai bună situație financiară, iar din această cauză trebuie să reducă cheltuielile, fapt impus de Planul de Restructurare semnat cu Comisia Europeană.

 

Vizualizări: 5,897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: