Politică

Supărat că a pierdut alegerile, își ia jucăriile și pleacă

Războinicul deschizător de drumuri și orașe își ia jucăriile și pleacă acasă. Sau pe un fotoliu mai călduț, căci nu-i de nasul lui un simplu post de consilier local. Iulian Popescu a anunțat că va refuza mandatul de consilier local și că vrea să coordoneze opoziția de pe margine, nu de la masa unde se iau deciziile pentru târgujieni. 

 

Nu că mai miră pe cineva această decizie din moment ce liberalii au refuzat până acum să-și ridice mandatele pentru Consiliul Local Târgu Jiu. Acum iese fostul prefect și declară public că el nu vrea să fie un simplu consilier. Dacă n-a putut să iasă primar, nu vrea să rămână în Consiliul Municipal.

„Există o echipă bună în Consiliul Local și consider că cel mai bine e să conduc opoziția în Târgu Jiu în afara Consiliului Local, lucru care e ușor de realizat”, a declarat Iulian Popescu la Radio Infinit.

Dar de pe margine, le dă sfaturi colegilor săi din PNL pe care îi trimite în Consiliul Local: “Să apere normalitatea și interesele cetățenilor municipiului, buna utilizare a banului public”.

Rămâne de văzut cât de credibil va mai fi Iulian Popescu în ochii târgujienilor care i-au dat votul, i-au dat un mandat de consilier local, dar el vrea să coordoneze activitatea liberalilor de la distanță. Și o să anunțe el când îi mai pasă. Curat murdar, coane... Iulică!

Vizualizări: 2,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: