Politică

Strânge semnături pentru candidatură

 

Unul dintre parlamentarii de Gorj va candida din nou pentru un mandat de parlamentar. Este vorba despre Radu Miruță, lider al USR Gorj, care spune că acțiunea de strângere de semnături nu e deloc ușoară, fiindcă nu are ”rețelele de sinecuri” pe care le au  celelalte partide. ”Schimbarea nu vine de la sine, dacă identificați un om care luptă cu seriozitate și perseverență, sustineți-l, ajutați-l, intindeți-i mâna.

Cum dumneavoastră nu ați reușit să văfaceți singuri dreptate, nici el nu poate lupta pentru toti, fără sprijin.

Mai sunt vreo 10 zile și sunt departe de a strânge semnaturile necesare candidaturii. Descarcati formularul accesand www.usr.ro, completați-l alături de un vecin, prieten, membru al familiei, sunați-mă să vin să îl iau și să vă mulțumesc! Imi este de ajutor!”.

Radu Miruță mizează pe ajutorul minerilor și energeticienilor pentru care a susținut Legea 197 care i-a trimis la pensie cu 13 ani mai devreme pe sute de salariați, care au muncit decenii întregi în cele mai grele condiții și care, în baza programului de restructurare, riscau să fie disponibilizați din carierele și termocentralele CEO.

Vizualizări: 1,823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: