Ultima oră

Stefan Nikolic revine la CSM Târgu Jiu și va antrena Grupa U18

 

Oficialii clubului au ajuns la o înțelegere cu fostul jucător al echipei noastre pentru a prelua Grupa U18 a CSM Târgu Jiu. 

Nikolic a evoluat în două rânduri pentru orașul Târgu Jiu, în perioada 2008-2011, la Energia, și în sezonul 2020-2021, pentru CSM Târgu Jiu. Nikolic revine în 2024 la CSM Târgu Jiu, din postura de antrenor, și se va ocupa în sezonul 2024-2025 de echipa U18 a clubului, grupă care va evolua în premieră în Campionatul Național rezervat juniorilor U18.

Din toamna acestui an, revenit la Târgu Jiu cu familia, iar în acest sezon se va ocupa de Grupa U18 a CSM Târgu Jiu. Despre revenirea la Târgu Jiu, despre motivele care l-au determinat să semneze cu CSM, dar și despre obiectivele pe care și le-a propus la grupa de juniori a clubului, am vorbit cu Stefan Nikolic în cadrul unui scurt interviu.

Stefan Nikolic, bun revenit la CSM Târgu Jiu!

Stefan Nikolic: Bună ziua și bine v-am regăsit!

Stefan, ai fost jucător al echipei de baschet CSM Târgu Jiu în sezonul 2020-2021, acum ai revenit la club ca antrenor la nivel juvenil, la Grupa U18. Cum ai ajuns la această nouă colaborare cu CSM Târgu Jiu?

Stefan Nikolic: Sincer să fiu a fost destul de simplu. Cu câteva zile în urmă am fost contactat de cei din conducerea clubului și mi-au propus această colaborare la care am răspuns afirmativ. Vreau să le mulțumesc celor din conducerea clubului pentru această oportunitate și pentru încrederea acordată. Sper să fie o colaborare cât mai bună. 

Stefan, se pare că nu ai putut sta departe de baschet și te-ai apucat de antrenorat. Cum te-ai decis să faci acest pas?

Stefan Nikolic: Și aici lucrurile au fost simple, au decurs normal. Toată viața mea mi-am petrecut-o în baschet, așa că mi s-a părut o tranziție naturală.

Ce te-a determinat să alegi CSM Târgu Jiu?

Stefan Nikolic: În momentul de față m-am stabilit cu familia mea la Târgu Jiu, practic sunt acasă. Am 2 copii mici, Matej, de 3 ani și 2 luni, și Andrej, care are 8 luni, și a fost cea mai bună opținune. În plus, îmi doresc să împart din experiența mea tinerilor din acest oraș, în care am activat ca jucător și să pun umărul la dezvoltarea proiectului baschetbalistic de la CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu va avea în premieră o echipă la acest nivel juvenil, la U18. Care sunt obiectivele tale personale pentru acest sezon?

Stefan Nikolic: Primul și principalul obiectiv este să-i ajutăm pe copii să se dezvolte astfel încât, în scurt timp, aceștia să ajungă la un nivel de performanță baschetbalistică ridicat, care să le permită să facă pasul către echipa de seniori. 

Care este obiectivul echipei în acest sezon?

Stefan Nikolic: Pentru moment nu avem un obiectiv de genul: terminăm pe locul 1, 2, 3 …rezultatele vor veni în funcție de cât de bine ne vom antrena și vom lucra. În funcție de serie, adversari, sistemul de desfășurare al campionatului, și așa cum spuneam, în fucție de modul în care ne prezentăm în campionat, vom vedea pe parcurs care este obiectivul echipei. 

Ai început antrenamentele. Cum ți se pare echipa?

Stefan Nikolic: Am început deja pregătirea. Am făcut doar câteva antrenamente și este un pic devreme să îmi dau cu părerea. Tot ce pot să spun acum este că am văzut în această grupă copii care sunt foarte serioși, sunt focusați, dedicați. 

Stefan, îți dorim mult succses și cât mai multe victorii alături de CSM Târgu Jiu!

Stefan Nikolic: Mulțumesc mult! Vă așteptăm la sală!

 

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: