Actualitate

Stadiul lucrărilor la fabrica Soceram și când vor începe angajările

În câteva luni, vor fi făcute primele angajări pentru fabrica de BCA care se construiește în orașul Târgu-Cărbunești. Fabrica își va deschide porțile cel târziu la începutul anului viitor. 

 

Deja, parcul fotovoltaic ce va alimenta cu energie electrică întreaga fabrică a fost realizat. Urmează să se introducă și conducta de gaze și se caută muncitori necalificați pentru primele lucrări.

“Se lucrează în continuare. Avem și câteva vești îmbucurătoare. S-a terminat construcția acelui parc fotovoltaic de aproximativ un megawatt care va alimenta fabrica cu curent electric. După 15 august, vor începe lucrările la conducta de gaze ce va alimenta fabrica. Firma care va face această lucrare chiar ne-a solicitat ajutorul în găsirea unor oameni pe care să-i angajeze ca personal necalificat pentru realizarea acestei conducte. Dacă acești oameni vor da randament, pot să fie și viitorii angajați ai fabricii ce își va deschide porțile la sfârșitul anului acesta sau începutul anului viitor”, a declarat primarul Dănuț Birău la Radio Infinit.

În curând, mai anunță edilul, vor fi făcute și primele angajări la fabrica Soceram. 

Vizualizări: 3,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: