Actualitate

ȘOC pentru angajații CEO: Acțiunile lui Iordache vor afecta 9000 de angajați de la CE Oltenia!

Ion Iordache a furat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare și a reușit să pună în practică o nouă regie. ”Steven Spielberg” de Turceni a părut extrem de afectat de soarta celor 124 de angajați de la Complexul Energetic Oltenia cărora nu le-au mai fost prelungite contractele de muncă, inițial. Ion de la Murgești a copiat modelul foștilor săi colegi de partid, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină, care au procedat și ei similar în trecut, iar apoi au ieșit parlamentari.

Problema însă este alta, decizia șefilor CEO de a reangaja 105 din cele 124 de persoane va aduce de la sine probleme foarte mari pentru cei aproximativ 9 mii de angajați ai companiei. Conform unor surse demne de încredere, angajații urmează să fie trimiși în concedii fără plată mult mai multe zile decât s-a discutat inițial. Deși s-a vorbit de 2-3 zile în care oamenii ar urma să fie trimiși acasă, acum, după acțiunea lui Iordache, cei 9 mii de angajați urmează să stea acasă, lunar, minimum cinci zile.

Urmărind circul livrat de PNL,  atât cei 124 de determinați, cât și restul angajaților din CEO , se naște o simplă întrebare: De ce nu au eliminat cauza de la bun început și a trebuit să lăse o speță să producă efecte?! Știm. Dă bine când se erijează unii în salvatori,  omițând că tocmai ei se fac vinovați de întreaga situație.  Se merge pe ideea că...lumea e proastă și nu discerne. Din păcate,  încă se mai găsesc unii care mulțumesc atunci când sunt împinși la apa mare, după care le este aruncat "colacul se salvare". Trist!

Vizualizări: 6,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: