pamFLEȚI

ȘOC: Ion a adoptat un maidanez!

Cunoscutul excavatorist Ion a reușit, după lungi eforturi, să obțină tutela unui maidanez care a profitat toată viața de sistem. În trecut, maidanezul stătea pe la niște porți și îl treceau niște ”băjeți” prin declarația de avere ca și debitor.

Maidanezul a crescut între timp și nu s-a mai mulțumit cu firimiturile de pe la ”Bucale”. A bătut palma cu Ion! Într-o seară, lovit de aburii lui Bachus, maidanezul s-a stricat la burtă și a vomitat. Nu mult, suficient cât să le ajungă organelor abilitate să verifice.

Dosarul este ținut încă la dospit, pentru că, maidanezul a rămas în același stadiu. Ca să revenim la subiect, cățelul ținut în puf s-a reorientat rapid către un alt stăpân. Îl slujește cu toată ființa, după ce Ion l-a adoptat. Da, l-a adoptat, că el era fiul ploii, maidanezul devenind expert în atragerea de fonduri europene pentru familie.

Acum, “câinele de container’’ lucrează pe la București tocmai ca să-l facă pe cel care i-a întins un os. Ion, stăpânul nu e prost, l-a mirosit pe flaușat și îl pune să tragă lista, alături de doi obscuri universitari, unul aproape pensionar și altul făr de obiectul muncii, că, deh, dacă Cîțu nu mai e nici funcții nu mai ”e”.

Vizualizări: 1,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: