Actualitate

Sindicatele au fost informate! Vezi aici câți angajați pleacă acasă de la CEO!

Problema ”determinaților” de la Complexul Energetic Oltenia a fost tranșată în ultimele săptămâni, chiar dacă șefii companiei energetice nu au avut până acum nicio comunicare publică pe marginea acestui subiect.

Surse din rândul liderilor de sindicat ne-au informat că nu tuturor celor 1800 de salariați care se regăsesc în această situație o să le fie prelungite contractele de muncă. Procentul celor care urmeză să fie trimiși acasă variază între 10 și 20% din numărul total al ”sezonierilor”.

Șefii companiei energetice i-au informat deja despre acest aspect pe reprezentanții salariaților, însă nici ei nu au avut mai mult curaj în comunicarea publică și lasă totul pentru ultima sută de metri în ceea ce privește acest aspect.

Cei mai mulți mineri care urmează să fie trimiși acasă sunt cei care își desfășoară activitatea la Cariera Husnicioara, perimetru care urmează să intre într-un proces rapid de închidere, conform Planului de Restructurare semnat de Complexul Energetic Oltenia cu Comisia Europeanà.

Vizualizări: 7,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: