Actualitate

Sindicaliștii nu au fost chemați la discuții de Plaveti

Întors la Târgu Jiu, după ce a stat aproape toată săptămâna la București, Dan Plaveti nu i-a contactat nici până acum pe liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia pentru a discuta despre situația angajaților. Președintele Directoratului CEO a zăbovit mai multe zile prin Capitală pentru a discuta cu Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, despre viitorul companiei energetice. 

 

Cel mai probabil, discuțiile s-au axat pe viitorul celor 1800 de angajați care au contracte de muncă pe perioadă determinată și cărora le-au fost prelungite contractele doar pentru trei luni. Conducerea producătorului de energiei a încercat să scape de 124 dintre aceștia, însă, după câteva zile de proteste, oamenii au avut câștig de cauză și activitatea la entitatea energetică le-a fost prelungită aproape tuturor. Reprezentanții salariaților se așteaptau să fie chemați la discuții de către șefii CE Oltenia, iar faptul că nu au fost convocați până acum la discuții, ar putea însemna faptul că ar aduce vești proaste pentru angajați. În ultimul timp, s-a dat ca sigură varianta ca angajații companiei să fie trimiși în concedii fără plată timp de 15 zile, până la sfârșitul anului, tocmai pentru a se face o economie financiară de către CEO. 

Totuși, CEO ar fi putut câștiga bani serioși în aceste zile, iar managementul ”performant” nu s-a grăbit să anunțe nimic în acest sens. Piața de energie a explodat, iar MW-ul s-a vândul cu prețuri record în România, aproape 600 de Euro un MW. Nimeni din cadrul CE Oltenia nu a comunicat dacă producătorul de energie a reușit să vândă ceva pe PZU, mai ales la aceste prețuri... Bre, să nu vă mai plângeți! Pe vremuri, la sediul CEO, era lumina aprinsă până spre dimineață când se juca pe piața de energie, acum, din păcate, voi ați stins lumina ...!

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: