Actualitate

Sindicalist: Dumnezeu știe de unde o să scoatem cărbune!

 

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia nu cred că producătorul de energie va avea stocurile necesare de cărbune în această iarnă. Apropierea sezonului rece va face din nou ca CE Oltenia să fie un jucător important pe piața de energie, însă s-ar putea să apară probleme pentru compania energetică în ceea ce privește materia primă. Dumitru Pîrvulescu afirmă că doar Dumnezeu poate ști de unde se va face rost de lignit în această iarnă.

„Acum toată lumea vrea cărbune, dar Dumnezeu știe de unde o să-l scoatem pentru că, atât timp cât nu s-a făcut nimic și vorbim de ani de zile”, a spus președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu.

Cât despre situația companiilor energetice din România, Pîrvulescu crede că principalii vinovați de situația în care se regăsesc sunt politicienii. „Dacă societățile de energie din România erau conduse doar economic, acum aveam cinci grupuri la Cernavodă, nu două. Toți fug când e vorba de problemă, nu a făcut nimeni nimic și a venit din Cer”, a încheiat Pîrvulescu.

Vizualizări: 2,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: