Actualitate

Sindicalist, despre concedierile din minerit: Va veni rândul fiecăruia dintre noi

Va veni rândul fiecăruia dintre noi! O spune liderul de sindicat Manu Tomescu în contextul disperării oamenilor care au rămas șomeri după ce Complexul Oltenia nu le-a mai prelungit contractele de muncă. Manu Tomescu a declarat într-o emisiune la Radio Infinit că „asta ne așteaptă pe toți”, referindu-se la situația care a revoltat zeci de mineri rămași pe drumuri.

 

Peste o sută de oameni au rămas fără un loc de muncă după ce oficialii companiei nu le-au mai prelungit contractele de muncă și i-au anunțat că nu au mai serviciu chiar în ultima zi de contract. 

După ce au purtat discuții cu protestatarii care au intrat în greva foamei, cei din Directorat le-au propus să lucreze la Minprest, însă nu toți ar fi de acord cu această variantă.

„Dincolo de aceste probleme individuale, problema noastră generală e acest program de închidere. Toate se trag de aici. Dacă noi nu ne unim să oprim acest program de închidere, asta se va întâmpla. Va veni rândul fiecăruia dintre noi, că vor fi unii mai târziu, alții mai devreme, iată ce se întâmplă. Niciodată nu s-a mai întâmplat să se mintă ca acum. De la Ministerul Energiei în jos, la conducerea CEO, de sus până jos. Toți au mințit și au manipulat”, a spus Manu Tomescu. 

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: